Autoexpert ofron nje game te gjere autoveturash me qira. Me një staf me eksperience dhe një flotë makinash të reja ne ju ofrojmë klientëve tanë vetem me të mirën ne treg.

Ford Fiesta

🔖Viti 2014, ⚙ Automat, ⛽ Benzine, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore35 €
3 Ditore33 €
Javore30 €

Ford Fiesta

🔖Viti 2015, ⚙ Manual, ⛽ Benzine, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore30 €
3 Ditore27 €
Javore25 €

Volkswagen Golf 5

🔖Viti 2004, ⚙ Manual, ⛽ Benzin , 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore 25 €
3 Ditore 23 €
Javore 20€

Toyota Yaris

🔖Viti 2007, ⚙ Automat, ⛽ Benzin + Gaz, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore30 €
3 Ditore27 €
Javore25 €

Volkswagen Golf 7

🔖Viti 2017, ⚙ Automat, ⛽ Benzin , 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore 50 €
3 Ditore 45 €
Javore 40€

Volkswagen Golf 6

🔖Viti 2010, ⚙ Manual, ⛽ Benzin + Gaz, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore50 €
3 Ditore45 €
Javore40 €

Fiat 500L (ECO)

🔖 Viti 2016, ⛽ Benzin+Gaz, ⚙ Automatik, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore40 €
3 Ditore37 €
Javore35 €

Audi A4 S-Line

🔖Viti 2010, ⚙Automat, ⛽Benzine,💺4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore40 €
3 Ditore35 €
Javore30 €

Volkswagen Jetta

🔖 Viti 2014, ⛽ Nafte, ⚙ Automatik, 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore40 €
3 Ditore37 €
Javore35 €

Volkswagen Jetta

🔖Viti 2015, ⚙Automat, ⛽Benzine,💺4+1
Periudha Cmimi/Dite
Ditore 50 €
3 Ditore 40 €
Javore 35 €

Hyundai SantaFe

🔖Viti 2015, ⚙ Automat, ⛽ Benzin+Gaz , 💺 4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore80 €
3 Ditore 75 €
Javore 65 €

Hyundai SantaFe

🔖Viti 2016, ⚙ Automat, ⛽ Benzin + Gaz, 💺 5+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore80 €
3 Ditore75 €
Javore65 €

Hyundai Tuckson

🔖Viti 2013, ⚙Automat,⛽Benzin+Gaz 100%, 💺4+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore50 €
3 Ditore45 €
Javore40 €

Audi Q7

🔖Viti 2013 , ⚙ Automat, ⛽Benzin+Gaz, 💺5+1
PeriudhaCmimi/Dite
Ditore100 €
3 Ditore80 €
Javore70 €