Perveç sherbimeve te meposhtme Autoexepert ofron dhe zgjidhjen e dokumentacionit tuaj si “Targim dhe plotesim dokumentacioni”, gjithashtu kryejme dhe sherbime kolaudimi
service-img

AutoServis

Diagnostikim automjetesh nëpërmjet paisjeve më bashkëkohore të testimit.

More Details
service-img

Sherbim Karroatreci

Ofrojme sherbime karrotreci ne raste defektesh apo aksidentesh.

More Details
service-img

Siguracion

Auto Expert ofron siguracione TPL , Kasko , Karton jeshil.

More Details
service-img

Makina me Qera

Ofrojme makina me qira me cmime konkuruese ne treg.

More Details

Ler nje Takim

  Cfare thone Klientet

  Autoexpert. Ngjitur me rreth rrotullimin Zogu i Zi, Rruga Hysni Gerbolli, Tirana, Albania

  +355 67 20 04949
  Na telefononi

  servisautoexpert@gmail.com
  Na shkruani