10 Vite Eksperience

Auto Expert perbehet nga 15 persona, ne pjesen e sherbimit, te cilet jane profesioniste me kualifikimet perkatese. Personat vijne nga fusha e automotivit, mbi 10 vite eksperience pune.
Pershendetje nga kompania Auto Expert me Nipt: L61523012L Adrese Zogu I Zi tek selia qendrore Kryqi I Kuq.Jemi nje kompani e njohur ne treg,ne fushen e servisit dhe sherbimeve te automjeteve.Kompania jone operon dhe ofron sherbime ne fushen e automotivit: Servis, shitje automjetesh, automjete me qira, sherbim karroatreci, siguracione,kolaudim, taksa,etj.
Auto Expert deshiron te ndertoj nje mardhenie me Kompanin tuaj duke ju ofruar si sherbim mirembajten e automjeteve qe dispononi ne floten tuaj. Me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi, me stafin tone prefesioniste me eksperience mbi 10 vjet ne automotive. Shpresojme qe kerkesa jone te meret ne konsiderate. Per cdo lloj sherbimi jemi ne dispozicionin tuaj.
Administrata e kesaj kompanie eshte e perbere nga 22 persona, e cila ka suportohet nga auto expert servis ne lidhje me automjetin tuaj.

Autoexpert. Ngjitur me rreth rrotullimin Zogu i Zi, Rruga Hysni Gerbolli, Tirana, Albania

+355 67 20 04949
Na telefononi

servisautoexpert@gmail.com
Na shkruani