Prenotoni nje Takim

  Ose telefononi +355 67 200 4949

  Kush jemi

  Auto Expert ka si fokus Servisin e Automjeteve si dhe shitje dhe shenie me qira. Administrata e kesaj kompanie eshte e perbere nga 25 persona, e cila suportohet nga auto expert servis ne lidhje me automjetin tuaj. Servisi perbehet nga 15 teknike te cilet jane profesioniste te kualifikuar me mbi 15 vite eksperience.

  Qellimi yne kryesor eshte sherbimi cilesor per cdo gje qe i perket automjetit tuaj.

  Sherbimet Tona

  service-img

  AutoServis

  Diagnostikim automjetesh nëpërmjet paisjeve më bashkëkohore të testimit.

  service-img

  Sherbim Karroatreci

  Ofrojme sherbime karrotreci ne raste defektesh apo aksidentesh.

  service-img

  Siguracion

  Auto Expert ofron siguracione TPL , Kasko , Karton jeshil.

  service-img

  Makina me Qera

  Ofrojme makina me qira me cmime konkuruese ne treg.

  Autoexpert. Ngjitur me rreth rrotullimin Zogu i Zi, Rruga Hysni Gerbolli, Tirana, Albania

  +355 67 20 04949
  Na telefononi

  servis@autoexpert.al
  Na shkruani